Vis RSS feed
HJEM    Søk    Logg Inn               
Registrering
For å benytte deg av matematikk.net må du godta disse bruksbetingelsene. Det gjør du ved å klikke på registreringslinken nederst på siden.

Sikkerhet og Personvern

Personlige opplysninger behandles konfidensielt av matematikk.net. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Personlig informasjon vil ikke bli utlevert til tredjepart eller brukt til andre formål. Dersom du vinner en konkurranse vil navn, adresse og telefonnummer automatisk bli utlevert til det firma/person som skal sende premien.
Du har selv det fulle ansvaret for alle aktiviteter som blir gjort via din brukerkonto. Ved mistanke om misbruk av din konto, eller andre brudd på sikkerheten rundt kontoen, kontakt snarest matematikk.net. Vi kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i personlige opplysninger
Matematikk.net forbeholder seg retten til å utlevere den informasjon som er nødvendig for å overholde gjeldende norske lover, regler og forskrifter.

Matteprat forum

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må anerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egne innlegg.
Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurierende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende lovverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig.

Opphavsrett

Du erkjenner at opphavsretten til alt innhold på dette nettstedet tilhører, om ikke annet er oppgitt, Sivilingeniør Kenneth Marthinsen, org. no: 976 773 934. Materiale kan fritt kopieres og distribueres til tredjepart for privatbruk og/eller undervisningsformål under forutsetning av at matematikk.net oppgis som kilde på kopien. Materiale fra matematikk.net får ikke under noen omstendigheter brukes til kommersielle formål.

Rettslig ansvar

Matematikk.net fraskriver seg ethvert rettslig eller økonomisk ansvar som måtte oppstå i forbindelse med, eller som følge av, bruk av dette nettstedet.

Jeg godtar disse betingelsene. Fortsett registreringen »

Sidene utvikles og drives av enheten:
© 2000- 2024 Sivilingeniør Kenneth Marthinsen, org. no: 976 773 934.
Telefon 932 99 111 Postadr. Odvar Solbergs vei 112, 0973 OSLO
MAIL OSS