Vis RSS feed
HJEM    Søk    Logg Inn               
Om oss

Pål Baggethun | Kenneth Marthinsen | Historie | Økonomi | Bruk av Siden 

Pål Baggethun

Kenneth Marthinsen

Matematikk.net drives og utvikles av to personer.

Pål Baggethun Til toppen

har over 10 års erfaring fra forskning innen aluminiumsmetallurgi, hovedsakelig i USA og England. Han har også sterke interesser i IKT - med hovedvekt på web programmering (PHP/LAMP). Pål har designet og programmert alle tekniske løsninger for matematikk.net.

Kenneth Marthinsen Til toppen

Kenneth er utdannet fysikalskmetallurg fra NTH. Han har også en M.Sc i Financial Risk Management fra UMIST, Manchester, UK. Han underviser matematikk, fysikk, IKT og naturfag.

Historie Til toppen

Matematikk.net ble startet av Kenneth høsten 2000 og de første sidene ble publisert rett før jul 2000. Høsten 2002 ble Pål Baggethun partner i prosjektet. Vi arbeider aktivt med å bedre innhold, layout, samt tekniske løsninger. Vi har opplevd en sterk vekst (se nettrafikk statistikken), og vokser stadig.

Økonomi Til toppen

Nettstedet er så langt finansiert fra egen lomme. Det er imidlertid ønskelig med en del "løft" som koster penger. Vi er derfor interessert i å komme i kontakt med samarbeidspartnere som kan bidra økonomisk. Alle våre tjenester er gratis og vi ønsker at det skal fortsette slik.

Bruk av Siden Til toppen

Siden er tenkt som et tillegg til lærebøker, og lærere, ikke som en erstatning for disse. Dersom du finner feil på sidene er vi glad for å få beskjed.

Lykke til!
Kenneth Marthinsen

Sidene utvikles og drives av enheten:
© 2000- 2024 Sivilingeniør Kenneth Marthinsen, org. no: 976 773 934.
Telefon 932 99 111 Postadr. Odvar Solbergs vei 112, 0973 OSLO
MAIL OSS