Vis RSS feed
HJEM    Søk    Logg Inn               
Oppgaver Hovedsiden :: Databasen Kari: interaktive flervalgsppgaver :: Månedens Konkurranse :: Brøkmaskinen :: Grunnskoleeksamen 2002 :: Grunnskoleeksamen 2001 :: Osloprøven 2001 :: Problemløsning I 
Oppgaver

Oppgaveregning er den viktigste delen av læreprosessen i matematikken. Mange oppgaver går ut på å omforme praktiske problemer til matematikkspråk, for så å løse dem.

Databasen Kari er vårt hovedverktøy for oppgaveregning. Oppgavene er interaktive, og alle har fasitsvar. Oppgaver kan velges fra trinn, matematisk emne og vanskelighetsgrad. Dersom du får til oppgavene under et emne er det sansynlig at du har forstått emnet. Om du ikke får til oppgavene er det mulig du ikke har forstått emnet. Da er det best å gå tilbake og arbeide mer med teorien og med enklere oppgaver.

Dersom du har gode oppgaver du kan tenke deg å dele med resten av verden kan du sende dem per E-post eller (papir) post til oss, så legger vi de ut her. Det er også fint om du legger ved løsningsforslag.

De nedlastbare filene i "Diverse Oppgaver" forliger i pdf format, Portable Document Format versjon 1.3, og krever Acrobat Reader ® 4.0 eller nyere, eller en kompatibel pdf leser. Du kan laste ned Acrobat Reader ® gratis. Vi kan også anbefale pdf-leseren Foxit Reader, som er raskt, lett og gratis.

Databasen Kari:
Databasen Kari Logo Over 1300 interaktive flervalgsoppgaver for ungdomsskolen og videregående. Du kan velge oppgaver bsert på trinn, emne og vaskelighetsgrad. Klikk på logoen for å starte.
Diverse Oppgavesamlinger:
Oppgavene er ikke interative - de kan bare leses. NB: vi har IKKE fasit til disse oppgavene
Sidene utvikles og drives av enheten:
© 2000- 2024 Sivilingeniør Kenneth Marthinsen, org. no: 976 773 934.
Telefon 932 99 111 Postadr. Odvar Solbergs vei 112, 0973 OSLO
MAIL OSS